Dovada providentei lui Dumnezeu continua

Vara aceasta a fost destul de plina pentru noi: examene la ITP Bucuresti, primire de echipe la centrul de misiune in Medias, vizite la familiile noastre in Oradea si Sibiu, tabara de pregatire ProMisiune din judetul Arad, conferinta in Oltenia; urmeaza misiune in India si apoi conferinta nationala a TPM Romania la Targu Mures.

 ProMisiune – dupa o saptamana de pregatire, am trimis in misiune 5 echipe in: Oltenia, Rep. Moldova, Serbia, India si Kenya; rugati-va ca pana la finalul lunii august, cand se vor intoarce,  sa fie protejati si Dumnezeu sa ii foloseasca cu putere.

Inca un pas spre Oltenia la finalul taberei de misiune din judetul Arad, am organizat o conferinta in Craiova cu tema Facand istorie cu Dumnezeu, in afara zonei de confort; vorbitorul a fost tot Samuel Hoffman, un evanghelist plin de pasiune pentru Domnul, care a fost misionar in India peste 18 ani. In toate cele 3 biserici in care am fost sambata si duminica, el a provocat oamenii la apropiere de Domnul si la evanghelizare radicala. Ii multumim Domnului ca El ne-a deschis usi, ne-a folosit, iar Timotei, la doar 4 luni, s-a adaptat foarte bine la conditiile din toate aceste calatorii.

 Ajutor pentru India – in a doua parte a lunii august voi fi in India iar scopul principal este de a preda intr-o scoala de ucenicizare din TPM India. Anul trecut am predat acolo impreuna cu Ema despre lauda si inchinare, iar acum voi vorbi despre perspective biblice asupra lumii; intr-un context hindus, tinerii de acolo au nevoie de invatatura biblica pentru a putea trai principiile Imparatiei in orice domeniu al societatii din India.

Daca vreti sa fiti parte a acestei misiuni prin sustinere financiara, va rog sa ma anuntati. De asemenea, am nevoie de sustinere in rugaciune pentru aceasta misiune, ca Domnul sa imi dea biruinta si sa ii poarte de grija Emei si lui Timotei si in aceasta perioada.

Mult har!

Mihai, Ema si Timotei

mi.cael@yahoo.com

0727749962  0755888011

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s